Naptár

A Kálvin Téri Napok díjazott rajzaiból összeállított 2012/13-as év naptárjához nyújtott grafikai, nyomdai munkában nyújtott segítségét szeretné megköszönni az Alapítvány Biró Attilának, Biró Örs 1.b osztályos tanuló édesapjának.

Fényképek

Hálás szívvel köszönjük meg Bányai Ilikének, hogy a család tulajdonában levő sok-sok fényképet,melyet 2007 óta készítettek az iskolai rendezvényeken, most rendelkezésünkre bocsátotta és ezek által is tudunk az örömteli pillanatokra emlékezni! 

Napi Ige

A veresegyházi Református gyülekezet tagjának, egyben iskolánk egyik szülőjének, Bókáné Varga Ilonának ezúton szeretnénk megköszönni,hogy segítségével a honlap látógatói már napról-napra olvashatják Isten igéit, mely a magyarországi Református Egyház által kiadott Bibliaolvasó kalauzzal megegyező.

Köszönet!

2011.szeptember

Sokat imádkoztunk érte és íme elkészült iskolánk új épülete!

Azoknak a szülőknek szeretnénk köszönetet mondani, akik feláldozták szabadidejüket azon  cél érdekében,

hogy a tanévkezdetre a már tiszta, kitakarított Iskolát birtokba tudják venni gyermekeink és az őket tanító

pedagógusok.

 

Alapítványi Honlap

2010.augusztus

A Damaszkuszi Út Alapítvány ezúton szeretné megköszönni  Major Tamásnak  és az ő munkáját segítő:Csizmadia Lászlónak,  Mondics Csabának és Reuss Péternek a nyár folyamán az Alapítvány honlapjának létrehozásában, kialakításában, fejlesztésében és tartalmi feltöltésében nyújtott áldozatos segítőkész munkáját.