Sportpálya avatás (Alapítványunk 2013. június 8-i SULIBULI-n elhangzott nyílt levele)

Tisztelt Olvasó!

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy a tanév legnagyobb rendezvényén a 2013.június 8-i SULIBULI ünnepségen avathattuk fel, a közel egy éve meghirdetett sportpályát. 2 éves kurátori munkánk elején két nagyobb beruházást tűztünk ki célul: az udvar rendezésének megkezdését illetve az iskolai sporttevékenységnek helyszínt adó pálya létrehozását.

 

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági környezetben, az önzetlen adakozás, a szülői összefogás eredményeképpen 2 éven belül mindkettő megvalósult.

 

Azonban a pálya átadása előtt engedjék meg nekünk, hogy –az alkalmat kihasználva- megbízatásunk lejártával, egy rövid visszatekintést adjunk az elmúlt 1 év történéseiről is.

Bővebben...

Húsvéti vásár 2013.

Alapítványunk ezúton szeretné megköszönni mindazok önzetlen segítéség, akik hozzájárultak, az idei  március 23-án  lebonyolításra került alapítványi vásárunk sikeréhez.                                                                                                                                                                                                            Damaszkuszi Út Alapítvány kurátorai 

2013.húsvéti kézműves alkalom

A sikeres adventi vásárunk után már közeleg a március 23.-i húsvéti vásár is. Hagyományos kézműves alkalmunkra várjuk mindazon szülők jelentkezését,akik szeretnének jó hangulatban készíteni ajándéktárgyakat, dekorációs és kézműves termékeket.

Időpont: 2013. március 13. szerda, 17.00

Helyszín: nagy iskola ebédlője

Örömmel fogadjuk ötleteiteket!

Kérjük hozzatok magatokkal: ragasztópisztolyt, tűt, cérnát, alkoholos filcet.

A gyerekek a tanárokkal készülnek,így mi csak a szülőket várjuk! Gyerekfelügyeletet nem tudunk biztosítani!

Jelentkezni az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen lehet vagy személyesen a kurátoroknál.

2013.Kálvin Téri Napok-bibliai játék

Kedves Családok!

 

A Kálvin Téri Napokhoz kapcsolódva Alapítványunk ismlételten bibliai játékot hirdet az iskolánkban tanuló diákok családjainak.

Várjuk megfejtésként a keresztrejtvény minden  magyarázatához (45db) tartozó kifejezést, a függőleges oszlop által kiadott igét és a pontos igehely megjelölést (pl: Máté 6,21) az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre március 17., vasárnapig.

A helyes megfejtést küldök között a záróalkalmon sorsoljuk ki azt a három szerencsést,akik haza vihetik ajándékainkat.

Jó szórakozást a rejtvényhez!

Keresztrejtvény

2012. Vásár

Kedves Szülők!

Várjuk jelentkezéseteket a karácsonyi vásár lebonyolításához.

Kérjük íratkozzatok fel a portán Fekete Katinál lévő táblázatba a nektek megfelelő időpontra.

Az általatok készített és felajánlott kézműves portékákat december 14. csütörtökig tudjátok leadni az osztályfőnököknél vagy a portán.

A vásár időpontja: december 15, szombat délelőtt

Helyszín: szökőkút mellett

Köszönjük